Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

IT Marathon Iaşi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii IT Marathon Iaşi Share IT Marathon Iaşi


Eşti pasionat de domeniul IT? Eşti interesat de cele mai căutate tehnologii de pe piaţă? Crezi că poţi dezvolta o aplicaţie Web, Desktop sau Embedded? Liga Studenţilor de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare (LSAC) vă provoacă la pe **18 mai** IT MARATHON!!!

Concursul IT Marathon se adresează studenţilor şi elevilor din Iaşi, pasionaţi de domeniul IT, şi constă în dezvoltarea unei aplicaţii pentru unul din cele 3 domenii:

• Web

• Desktop

• Embedded

Dacă eşti interesat, ia un coleg şi înscrieţi-vă pană la data de 16 mai. Pentru a vă înscrie în concurs trebuie doar să trimiteţi un email la adresa lsac.itmarathon@gmail.com având ca subiect domeniul la care vă înscrieţi, iar în conţinut precizaţi componenţa echipei, anul de studiu, adresa de email de contact pentru ambii membri ai echipei, precum şi un număr de telefon. Aceste date de contact vor fi folosite pentru a oferi toate informaţiile referitoare la concurs. **Maratonul** va dura 7 ore.

Veţi primi o temă de dezvoltare, iar în timpul alocat competiţiei va trebui să construiţi aplicaţia ce se va mula cel mai bine pe cerinţele enunţate în dimineaţa concursului de către format din profesori ai Facultăţii de Automatică şi Calculatoare şi reprezentanţi ai firmelor ce sponsorizează evenimentul ( Pentalog Romania, Embarcadero , 5 Point Solutions , Infineon).
La sfârşitul **concursului** vor fi anunţaţi câştigători pentru fiecare categorie de aplicaţii. Premiile cumulate vor fi în valoare de 1000 euro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută