Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Pizzeria Toskana

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pizzeria Toskana Share Pizzeria Toskana


Poate vă întrebați de ce am optat pentru o pizza în această săptămână de sărbătoare, când pe mesele tuturor găsim bucate îmbelșugate, **preparate** pe bază de carne de miel, sarmale, ouă roșii, pască și nenumărate prăjituri.

Răspunsul tocmai l-ați primit: pentru că fiind asaltată de preparate specifice **sărbătorilor Pascale**, simțeam nevoia unei evadări culinare, dorința de a gusta din specificul altei bucătării decât românești. Iar bucătăria italiană este cu certitudine una dintre cele mai cunoscute și apreciate din întreaga lume .

Mergând pe acest principiu, vă pot spune că deși nu mă declar cel mai mare fan al pizzei, nu pot refuza o porție de paste cu mult **parmezan**, sos de roșii sau sos alb, la fel cum o pizza crocantă, proaspăt scoasă din cuptor este un răsfăț pe care mi-l permit din când în când. Iar localul care vă așteaptă cu cele mai variate sortimente de pizza este pizzeria Toskana.

De la clasicele Quatro Stagioni, Quatro Formaggi sau Diavola până la sortimente inedite precum Gopo (sos pizza, șuncă, bacon, porumb, usturoi, gogoșari murați, gorgonzola, mozzarella) sau Toskana (sos pizza, șuncă, salam, ciuperci, porumb, ardei gras, cârnat, piept de pui, mozzarella, condimente), puteți alege oricare din cele peste 25 de sortimente de pizza, fiecare din acestea păstrând **savoarea** și gustul specific pizzei tradiționale italiene, astfel încât, vizitând pizzeria Toskana, vă garantăm o experiență culinară cu adevărat italiană.

– Pizzeria Restaurant Toskana

– B-dul 21 Decembrie 131 – 135

– P-ța Mihai Viteazu 17

– Mănăștur: Complex Union

– E-mail: pizzeriatoskana@yahoo.com

– Rezervări: +40 747 268 215

– facebook.com/cluj.pizzeriatoskana

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută