Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Hai, pa!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hai, pa! Share Hai, pa!


Frate tre’ să îţi spun cum a fost de 1 Mai! În primul rând pentru că am rămas la Cluj și n-am avut chef să merg cu băieţii la mare. Adică știi tu, ăștia au vrut în Vamă, că cică e mega distracţie și se lasă cu chef și multe drinkuri.

Da’ știi cum e…aglomeraţie, murdărie și drum lung și am preferat să rămân aici. Și fetele vroiau la grătare, la pădure, cu mici și bere. Dar nici acolo n-am avut chef, că m-am săturat de ieșiri d’astea așa… numa’ pentru că e 1 Mai. Nici acasă nu am plecat că babacii îs plictisitori și n-am cu cine ieși în oraș.

Și dacă tot am rămas în oraș relativ singură ce m-am gândit: ia hai să ies și eu pe bulivard și să mă plimb…așa…aiurea… că n-am mai făcut din studenţie asta. Și uite așa am luat-o la picior pe Napoca și Potaisa, apoi pe Eroilor, am ajuns la Teatrul Naţional, după care m-am întors pe 21 Decembrie și am ajuns în Piaţa Muzeului.

Lume faină, terase mișto, limonade super marfă. Am stat așa o vreme, după care m-am plimbat puţin în Parcul Central și pe când m-a lovit și foamea numa’ bine eram în zona Euphoriei Music Hall și am intrat să mănânc rapid o salată. Foarte bună. Apoi, pentru că era abia ora prânzului, am dat o tură în Librăria Universităţii și am răsfoit o mulţime de cărţi. Ba chiar mi-am și luat vreo două. Iar apoi m-a lovi chestia: da’ de ce trebuie eu să sărbătoresc ziua de 1 Mai făcând neapărat ceva?

Ia să mă duc eu la căsuţa mea și să nu fac nimic! Zis și făcut frate! Ș-am ajuns acasă, m-am pus la un film, am intrat puţin pe net, decât vreo 3 ore, așa, și pe seară m-au sunat niște amici să ieșim la terasă. Deci super chill, frate! Așa 1 Mai să tot ai! Chiar m-am relaxat. Ce atâta panaramă și bairamuri?! Eh, atâta vroiam să îţi zic. Tu? Cum te-ai petrecut? Vreau detalii picante. Te pup. Hai, pa!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută