Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Din luna mai, Clujul e BOHO-CHIC !

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Din luna mai, Clujul e BOHO-CHIC ! Share Din luna mai, Clujul e BOHO-CHIC !


Pentru că știm cât de mult vă plac noutăţile, pentru acest început de lună v-am pregătit o supriză vestimentară: din luna mai
Clujul e BOHO-CHIC!

Orașul nostrul a știut mereu să își găsească exprimarea proprie , așa că putem afirma sus și tare următorul lucru: Clujul este un **oraș** tumultos, cu pasiune și caracter! Să fie asta și datorită spiritului mereu tânăr al studenţilor care îi inundă strazile în fiecare an și care îi reîmprospătează “suflul” de fiecare dată, ca după o îndelungată iarnă?

Cel mai probabil. Ca locuitori ai **Clujului** ne bucurăm adesea de aceasta “comunitate tânără” din care facem parte, suntem
“open-minded” , de aceea stilul nostru vestimentar nu poate trece neobservat. Mulţi dintre noi știu că în procesul de exprimare vestimentară nu neapărat brandurile etalate pe piept sunt un element cheie, ci **combinaţiile** îndrăzneţe care ne exprimă creativitatea, întorc acele priviri, crează acel “je ne sais quoi”. Boho Chic, adică un brand de Cluj cu aer british, propune clujenilor un stil care s-a născut direct pe “catwalkul” Londrei.

Începând cu luna mai, mai exact de la mijlocul acesteia, toţi clujenii pasionaţi de modă și de un look trendy vor avea ocazia de a face shopping chiar în centrul orașului, dintr-un **butiq** chic pe nume… BOHO CHIC! Boho-chic văzut ca stil vestimentar, mizează pe diferite influenţe boeme, vintage și hippie, însă nici unul dintre acestea nu domină “paleta” sau plaseaza stilul într-o anumită categorie, în functie de combinaţiile create, ţinuta “boho-chic” poate fi casual, formală sau chiar elegantă. Boho- Chic reprezintă deci un mix de elemente, un echilibru perfect între “dezordinea intenţionată”, creativitatea artistică și **vintage** chic.

Așadar, dacă sunteţi în căutarea unor haine cu atitudine și a unor combinaţii “periculoase” a căror savoare să fie mereu accesibilitatea, BOHO CHIC is the key!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută