Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

De toate pentru toți

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De toate pentru toți Share De toate pentru toți


Nu știu cum se face că fix în această perioadă de vacanțe, zile libere și sărbători, programul cinematografelor în ceea ce privește premierele cam lasă de dorit.

Până când ne vom putea clăti ochii cu mega producțiile verii (e suficient să amintesc de Marele Gatsby, Star Trek Into The Darkness, Fast & Furious 6, The Hangover 3, Epic, After Earth sau Now You See Me), trebuie să ne mulțumim cu ce avem: filme mediocre spre ok. Așa că haideți să facem o scurtă trecere în revistă, nu de alta dar trebuie să pășiți în miniconcediu pregătiți pentru filmele care vă așteaptă pe marile ecrane.

Avem așadar de-a face cu una bucată horror, Evil Dead, regizat de Fede Alvarez, un remake după celebrul film cu același titlu, regizat în 1981 de Sam Raimi. Nu vă spun mai multe, cunoscătorii vor aprecia. Avem apoi The Big Wedding, o comedioară lejeră cu Amanda Seyfried, Diane Keaton, Katherine Heigl, Robert DeNiro și Susan Sarandon. Judecând după distribuție ne așteptăm la multe.

Michael Bay ne livrează Pain & Gain, un action-movie cu accente comice și pe alocuri dramatice, cu Mark Walberg și Dwayne Johnson. Fetelor, dacă aveți programat vreun movie night, Pain & Gain e o alegere care mustește de testosteron! Din categoria filmelor europene fac parte Dans la Maison, cu Kristin Scott Thomas și Halt auf freier Strecke, în regia lui Andreas Dresen.

Trace, semnat de Danny Boyle, are premiera tot la începutul lunii mai și promite a fi unul din cele mai interesante filme ale lunii. După cum vedeți, multe proiecte europene, comedii, drame și filme de acțiune însă niciun block-buster. Mai așteptăm. Până una alta, spor la filme! Pentru orele și locația exactă consultați programul.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută