Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Axxa Café – un loc plin de prospeţime, care îţi oferă o cafea unică în oraş

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Axxa Café – un loc plin de prospeţime, care îţi oferă o cafea unică în oraş Share Axxa Café – un loc plin de prospeţime, care îţi oferă o cafea unică în oraş


Axxa Café este o cafenea deschisă în Sibiu la sfârşitul lunii martie şi care te îmbie să serveşti o cafea unică în Sibiu, într-un décor elegant, în apropiere de centru.

În cafeaneau de pe strada 9 Mai, studenţii, liceenii, turiştii, dar şi sibienii ieşiţi la o plimbare prin zonă, opresc şi se bucură de o savuroasă cafea Tonino Lamborghini, **aromă** care nu se mai serveşte în nicio altă locaţie din oraş. “Ne-a plăcut locaţia, aproape de centru, în zona veche a oraşului, unde se mai păstrează arhitectura veche la construcţiile din jur şi unde poţi să te opreşti să te bucuri de o **cafea**, după o plimbare prin cele mai frumoase zone ale Sibiului.

Preparatul nostru special este cafeaua **Lamborghini**, pe care am ales-o nu doar pentru că are o aromă specială, dar şi pentru că am vrut să ne prezentăm cu ceva nou în faţa sibienilor”, spun reprezentanţii Axxa Café. Serile în cocheta cafenea de pe 9 Mai aduc surprize muzicale şi nu numai. În fiecare vineri, clienţii se pot bucura de distracţie cu DJ Radu, care îi provoacă pe cei prezenţi la karaoke.

Melodiile vechi, aroma dulce de cafea şi voia bună, îi fac pe clienţi să rămână deoseori după ora 23:00 şi să se distreze “într-un loc proaspăt cu o atmosferă la fel de proaspătă”. Meniul variat oferă clienţilor nu doar frappeuri şi milkshake-uri, dar şi cocktail-uri aromate şi vinuri bune, toate la preţuri accesibile. Oferte de dimineaţă cu o Coca Cola şi o cafea la doar 5 lei, este completată de numeroasele ceaiurile care se servesc aici, dintre care Bio Jasmin, Herbal Secret, Apricot Dream, Peppermint sau Rooibos Caramel, toate la acelaşi preţ de 5 lei.

La Axxa Cafe poţi să serveşti pe lângă cafea, cappucino şi cocolată caldă, şi preparate mai deosebite, cum sunt Cinnemon Frappe, Slushi Milkshake sau Aroma Frappe. “Am deschis această cafenea pentru orice sibian care vrea un loc plăcut, cu o atmosferă relaxată, nu departe de centru, în care poate să se rupă de agitaţia zilei şi să savureze câteva moment de linişte.

Avem seară de **karaoke**, dar acesta este doar începutul, căci în curând o să le oferim alte posibilităţi să se distreze la Axxa Café, cu muzică bună şi multe surprize pentru clienţii fideli”, mai spun reprezentanţii cafenelei. Pe strada 9 Mai, la numărul 9, preţurile variază de la 4 lei un espresso, la 50 de lei o sticlă din vinul Cavalerului Sauvignon Blanc. Îndiferent de gusturi şi de preferinţă, cu siguranţă dacă alegi să treci pe la Axxa Cafe o să te întorci aici de fiecare dată cu mare drag.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută