Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Iepurasul la Masca

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Iepurasul la Masca Share Iepurasul la Masca


Teatrul Masca va invita joi, 2 mai, incepand cu ora 11.30 la cea de-a opta editie a evenimentului Iepurasul la Masca.

Impreuna ca o mare familie, actori, copii, parinti si bunici vor incondeia oua de lemn sau naturale cu vopseluri pe care le vor primi de la teatru. Fie ca il impodobim cu simboluri sau cu modele din natura, oul rosu este purtatorul unor semnificatii profunde legate de invierea lui Hristos si de reinnoirea naturii. Evenimentul face parte din proiectele socio culturale initiate de Teatrul Masca in incercarea de a educa publicul si de a pastra obiceiuri si traditii care ne definesc.

“Este minunat ca in fiecare an sa fii inconjurat de familii frumoase care pastreaza inca vii traditiile, de parinti care le explica celor mici simbolistica incondeiatului, de o atmosfera calda si de zambete care n-ar trebui sa lipseasca de pe chipul nimanui in preajma acestei importante sarbatori a crestinatatii. Sa aveti un Paste Fericit, cu liniste si lumina!” declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Accesul la eveniment este liber.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută