Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Dare to Dream – Concert Caritabil

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dare to Dream – Concert Caritabil Share Dare to Dream – Concert Caritabil


Pe data de 23 mai 2013 ora 19.00, la Teatrul Luceafărul din Iaşi, iubitorii de muzică jazz vor avea ocazia să îşi încânte auzul cu vocea sublimă a Mariei Răducanu într-un concert caritabil extraordinar.

Cântăreaţa este recunoscută peste hotare pentru talentul ei de a ajunge direct la sufletului ascultătorilor prin vocea de excepţie şi cântecele pline de expresivitate. Maria Răducanu, “posesoarea uneia dintre cele mai speciale voci din lume” vine la Iaşi acompaniată de două renume ale jazzului internaţional: Chris Dahlegren (contrabas) şi Mehdi Aminian (fluier persane, sethar).

Vizi Imre, finalist la Vocea României va concerta, de asemenea, în cadrul evenimentului şi va oferi publicului un moment unic prin stilul muzical jucăuș și creativitatea care îl definesc ca fiind un artist veritabil.

Biletele evenimentului Dare to Dream vor putea fi cumpărate începând cu luna mai, din incinta FEAA şi din Iulius Mall, zona Librăriei Cărtureşti, cafeneaua Acaju şi Galeriile Anticariat Grumăzescu. Suma strânsă din vânzarea biletelor va fi folosită pentru achiziționarea echipamentelor şi plata serviciilor oferite de specialiștii în kinetoterapie și logopedie pentru 30 de copii cu dizabilități neuro-psiho-motorii de la centrul de recuperare din Iaşi. Detalii despre eveniment pot fi găsite pe www.daretodream.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută