Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Iepuraşul Vine la Eliana Mall!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Iepuraşul Vine la Eliana Mall! Share Iepuraşul Vine la Eliana Mall!


Vin sărbătorile de Paşte, pregătirile sunt în toi! Sărbătoarea Învierii Domnului trebuie să ne găsească în haine noi, iar pentru asta **Eliana Mall** a decis să facă o surpriză celor care trec pragul centrului comercial în aceste zile: sesiuni de cumpărături câştigătoare! Astfel, între 26 aprilie şi 2 mai 2013 se desfăşoară campania de Paşte “Iepuraşul vine la Eliana Mall!”.

Cei care vor face cumpărături în **Eliana Mall** vor primi un talon pentru Tombola de Paşte. După extragere Iepuraşul va oferi norocoşilor 10 coşuri cu bunătăţi. Coşurile conţin produse tradiţionale şi decoraţiuni. De la **Vel Pitar** vei găsi cozonaci proaspeţi şi crescuţi cu grijă, de la **Cramele Recaş** vin numai bun de pus pe masă, de la **Fitonaturalex** produse cosmetice naturale pentru îngrijirea personală, iar **Floraria Mara** iti infrumuseţează casa cu decoraţiuni specifice sărbătorilor de Paşte!

Vino la spectacol!
În seara zilei de **2 mai 2013**, începând cu ora 18:30, sunteţi invitaţi la un concert **100% Live** susţinut de membrii trupei **Publique** din Braşov! Playlist-ul include cover-uri după cele mai îndrăgite piese, iar accesul la spectacol este gratuit pentru toţi clienţii centrului comercial! După concert vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorii coşurilor pregătite cu ajutorul Iepuraşului.

Pentru detalii accesaţi www.eliana-mall.ro sau pagina de Facebook

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută