Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Măiestrie marca Mark Knopfler

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Măiestrie marca Mark Knopfler Share Măiestrie marca Mark Knopfler


Publicul român a avut încă o seară de neuitat alături de o legendă a muzicii internaţionale. Aflat pentru prima oară în România, Mark Knopfler a oferi fanilor clipe de neuitat, într-o adevărată demonstraţie de virtuozitate muzicală.

Fostul solist şi compozitori al trupei Dire Straits a tinut concertul de la Sala Palatului cu casa închise, iar show-ul de 2 ore a oferit spectatorilor şansa de a ascultat în premieră cele mai noi creaţii muzicale ale artistului, incluse pe recentul său album intitulat – Privateering. Nu au lipsit însă nici piese mai vechi, hit-uri din perioada Dire Straits, precum Romeo and Juliet, Sultans of Swing sau Brothers in Arms.

Acompaniat de şapte muzicieni desăvârşiţi, Mark Knopfler şi-a suprins audienţa cu nenumărate solo-uri de chitară, aplaudate la scenă deschisă minute în şir, întregul spectacol încheindu-se cu două bis-uri ce au reamintit publicului de ce artistul ocupă un loc fruntaş printre legendele muzicii rock.

Galerie foto cu sprijinul Tę Alex Chelba, Alex Bărbulescu şi Eduard Breban

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută