Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

La Magnolia Shopping Center, iepurașul îți oferă în dar cardurile Discount!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Magnolia Shopping Center, iepurașul îți oferă în dar cardurile Discount! Share La Magnolia Shopping Center, iepurașul îți oferă în dar cardurile Discount!


Pregătirile de Paște sunt în toi. Fiecare dintre noi ne aflăm acum în febra cumpărăturilor și nu trebuie să ratăm nimic din lista deja de mult pregătită: cozonaci, ouă roșii, flori, cadouri pentru cei mici și cei mari și multe altele.

Dacă lista de cumpărături este lungă și bugetul este mic, nu te îngrijora, **Magnolia Shopping Center** îți vine în ajutor și îți oferă în dar Cardurile Discount. Fii descurcăreț atunci cand faci cumpărăturile de Paște, caută **Cardurile Discount** în revista Zile și Nopți și folosește-le inteligent! Prețuri mai mici direct în magazine de până la 25% la toate produsele. Cardurile pot fi utilizate până în data de 15 mai. Grăbește-te să le folosești.

De asemenea Magnolia Shopping Center sprijină Săptămâna Comediei (8-12 mai) și te îndeamnă să te bucuri de umorul de bună calitate din cadrul acestui **eveniment**. Fii prezent la spectacolele de teatru preferate și primești automat odată cu biletul și Cardurile Discount!

Detalii cu privire la cardurile discount pe www.magnoliacenter.ro sau în magazinele participante.
În plus, în perioada 27 aprilie – 3 mai Magnolia Shopping Center a pregătit pentru cei mici ateliere de creație: ouă încondeiate, iepurași din ciucuri, cănițe și **iepurași** de ciocolată. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0732521895 sau direct la Magnolia Shopping Center pentru a afla mai multe informații.

Magnolia Shopping Center iti urează un Paște Fericit!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută