Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Festivalului Medieval „Turnirul Cavalerilor” Brasov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalului Medieval „Turnirul Cavalerilor” Brasov Share Festivalului Medieval „Turnirul Cavalerilor” Brasov


Anul acesta, Asociatia „Cavalerii Cetatilor Barsei” in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si SC AroPalace SA, organizeaza cea de-a VII-a editie a Festivalului Medieval „Turnirul Cavalerilor” pentru a evidentia si pune in valoare bogata mostenire istorica a zonei Tarii Barsei.

Pentru a ne ajuta la indeplinirea scopului evenimentului, asociatia are ca invitati mai multe trupe de reenactment medieval din tara precum: „Cavalerii Cetatilor Barsei” din Brasov, „Soimii de Argint” din Oradea, „Ordinul Cavalerilor de Medias”, „Strajerii Coroanei” si „Trupa de Aici” din Brasov, „Gladius Dei” din Sibiu, „Vulturii Valahiei” din Bucuresti, „Cimpoierii din Transilvania” din Hunedoara, Tobosarul Cetatii Sighisoara si „Hypnosis” din Brasov.

De-a lungul evenimentului, impreuna cu acestia, vom prezenta un program variat, interavtiv si educativ ce va cuprinde spectacole de teatru, demonstratii de lupta si nu in ultimul rand, misticele spectacole cu foc prezentate de trupa „Hypnosis”.

Publicul vizitator va putea vedea veritabile expozitii de arme si armuri dar si modul in care acestea se foloseau pe campul de lupta evenimentul incercand deasemenea sa initieze privitorii prin prezentarea unui nou sport HMB (Historical Medieval Battle), un sport de full-contact in echipament medieval care este foarte bine reprezentat in afara tarii noastre unde se organizeaza competitii atat nationale cat si internationale cu participarea a numeroase state dintre care voi enumera numai: Germania, Ungaria, Austria, Polonia, Ucraina, SUA, Canada, Australia, etc.

In afara demonstratiilor de putere in brate, la eveniment vor mai avea loc si ateliere cu publicul, spectacole de dans si teatru precum si concerte de muzica.

Anul acesta evenimentul se va desfasura in cadrul Zilelor Orasului Brasov si ne asteptam la mai mult de 7000 de vizitatori la Cetate pentru a asista si chiar participa la ceea ce se va intampla dealungul celor 3 zile de festival.

Pentru promovarea evenimentului ne bazam pe parteneriate media puternice atat in presa scrisa(Monitorul Expres, Zile si Nopti, Iubesc Brasovul, etc) cat si televiziune(Nova TV) si radio(Kiss FM).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută