Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Crazy Horse Paris prezintă Forever Crazy la București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Crazy Horse Paris prezintă Forever Crazy la București Share Crazy Horse Paris prezintă Forever Crazy la București


World Trade Plaza va găzdui patru reprezentații ale spectacolului în perioada 23-26 mai 2013.

Show-ul este un „Best Of” cu ocazia împlinirii a 62 de ani de la înființarea cabaretului parizian. Spațiul va fi amenajat astfel încât să redea perfect atmosfera unui cabaret autentic. După cum zice chiar una din membrele trupei, succesul Crazy Horse vine din detalii. De la șampania de la mese până la lumini și dans, nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării.

Toate spectacolele scot în evidență senzualitatea femeii. Dansurile, muzica și costumele emană erotism fără să ajungă vreodată vulgare. Tocmai de aceea show-urile sunt destinate bărbaților sau femeilor deopotrivă.

Pentru a păstra stilul rafinat cabaretul a colaborat cu designeri celebri precum Jean Paul Gaultier, Christian Louboutin sau Roberto Cavalli care a fost de curând și în România.. De asemenea trupa colaboreaza frecvent cu mai mulți compozitori de muzică și coregrafi de top evitând astfel rutina. Le Crazy a dus lumea cabaretului la un alt nivel printr-o serie de spectacole exclusive în Paris, Las Vegas și Londra în care au participat vedete feminine cunoscute internațional. Totul a pornit în 2006 cu Dita Von Teese și a continuat cu Pamela Anderson, Carmen Electra și cântăreața Arielle Dombasle.

Stilul artistic captivant al show-urilor Crazy Horse a sedus in cei 60 de ani de activitate peste 15 milioane de spectatori. Printre fanii spectacolului se numără si Warren Beatty, Elvis Presley, președintele John F. Kennedy, Steven Spielberg, Salvador Dali, Sting sau Hugh Hefner.

Spectacolul este destinat persoanelor peste 18 ani. Biletele costă între 280 și 556 de lei și pot fi achiziționate din rețeaua MyTycket și online pe myticket.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută