Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantul Hubertus

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantul Hubertus Share Restaurantul Hubertus


Textul pe care urmează să îl citiţi vine însoţit de câteva sfaturi. Primul și cel mai important dintre ele se referă chiar la restaurantul pe care l-am vizitat recent, unde am avut câteva revelaţii culinare pe care abia aștept să vi le povestesc!

Așadar, de acum înainte, ori de câte ori veţi auzi despre restaurantul Hubertus trebuie să vă gândiţi la un loc aparte. Asta pentru că, deși cunoscut pe segmentul Horeca din Cluj, Hubertusul are de-acum o nouă faţă.

O faţă latină, fresh, versatilă, dar în același timp accesibilă. Atmosfera din restaurant vă îndeamnă la pauze culinare relaxante, în care aveţi tot timpul din lume să gustaţi o mulţime de mâncăruri delicioase, multe din ele unice în oraș, (pregătite doar din ingrediente sănătoase și proaspete, originare din Spania), ascultând acorduri line de chitară sau din contră, savurând un pahar de Sangria pe ritmuri de Flamenco. Pentru că, așa cum probabil aţi intuit deja, restaurantul Hubertus s-a trasnformat într-o mică Spanie, aici veţi avea ocazia de a gusta puţin din spiritul spaniol, nu doar în ceea ce privește aspectul gastronomic, ci și ospitalitatea spaniolă.

Pentru început, vă recomand să gustaţi și să încercaţi cât mai multe sortimente de tapas (Calamar Romana, cârnat cu orez, măsline, Caracatitza a Feira, creveţi cu usturoi, Midii Moratura, caș uscat “La Mancha” sau Jamon Extra “Guijuelo”, servite alături de diverse sosuri), însoţite de un pahar de vin spaniol, Sangria sau bineînţeles de o bere rece. În continuare, supa cu fructe de mare, supa cremă de sparanghel sau Gazpacho sunt de neratat.

Alături de paste delicioase, salate proaspete și săţioase sau preparatele pe bază de pește (creveţi cu dovlecei, sepie cu sos verde, calamar la grătar cu sos Alioli), trebuie neapărat să încercaţi un preparat tipic spaniol: Paella. De tăieţei, mixtă sau cu fructe de mare, Paella este o mâncare lejeră, dar foarte gustoasă și desigur inedită, care trebuie savurată cum altfel decât alături de un pahar de Sangria și un desert spaniol: crema Catalană!

**Restaurant Hubertus**

– Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr.22

– Tel: +40 264 596 743
– info@hubertus.ro
– http://www.hubertus.ro
– https://www.facebook.com/
RestaurantHubertus

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută