Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Club Midi – singurul club din România prezent în topul DJ MAG

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Club Midi – singurul club din România prezent în topul DJ MAG Share Club Midi – singurul club din România prezent în topul DJ MAG


Dacă în urmă cu câţiva ani clujenii se plângeau că nu au destule cluburi care să satisfacă toate gusturile muzicale, în 2013 nu credem că există în **Cluj** vreo persoană nemulţumită de varietate localurilor clujene.

Totuși, cantitate nu înseamnă neapărat și calitate, și asta o știm cu toţii. Astfel că, nu toate cluburile se pot mândri cu faptul că asigură servicii fie ele de sonorizare, lumini sau servire ireproșabile. **Club Midi** este însă unul din acele localuri care nu face nicio secundă rabat de la calitate.

Dovadă stă faptul că nu vorbim despre o locaţie oarecare, ci despre un club recunoscut la nivel internaţional. Prestigioasa revistă britanică **DJ Mag** a publicat recent topul celor mai bune cluburi din lume, iar Club Midi este singurul club din România prezent în acest top. În 2009 clubul Midi a debutat pe poziţia 57 urmând ca apoi să urce pe 28, în următorul an pe 25 iar anul trecut pe 26. În 2013 ocupă poziţia 51, fiind mai bine clasat faţă de cluburi precum Sankeys (Ibiza), Rex (Paris), Fuse (Bruxelles), Robert Johnson (Offenbach) sau Watergarte (Berlin).

Club Midi a fost inaugurat în noiembrie 2007 ca şi prima locaţie din Transilvania adresată în exclusivitate muzicii electronice. În scurt timp s-a impus ca un club de referinţă atât pe plan naţional cât şi pe harta traseelor internaţionale a celor mai buni dj şi artişti ai momentului. Cluj-Napoca este prezentat în revista DJ Mag ca şi o capitală a muzicii electronice ce trebuie descoperită iar **Club Midi**, cel mai bine cotat club din ţară şi din Europa de Est, ca şi o comoară naţională. Lineup- ul anului 2012 a inclus nume mari, de la Ricardo Villalobos la Marco Carola sau [a:rpia:r], de la dOP la Nastia sau Troy Pierce şi până la Masomenos sau tINI.

Fiecare **petrecere** a însemnat o experienţă unică, atât pentru artiştii invitaţi cât şi pentru cei care au invadat ringul de dans. Club Midi doreşte să mulţumească susţinătorilor, celor care au votat şi partenerilor, dar mai ales publicului.

Astfel, Club Midi v-a pregătit o surpriză pentru luna mai – nu mai puţin de 4 evenimente de primă clasă, 4 showuri de excepţie, la un preţ de neratat: 49 lei! Preţul de 49 lei este valabil doar la biletele achiziţionate în avans.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută