Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Și gorilele merg la film câteodată

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Și gorilele merg la film câteodată Share Și gorilele merg la film câteodată


Hai să vă povestesc cum una din marile mele plăceri – vizionarea de filme la cinema, îmi este constant alterată. De aceea, în weekendul trecut am tras o concluzie: la filmele bune/ promovate/cunoscute nu mergi la ore de vârf dacă vrei să ai parte de o experienţă decentă.

Recte, cu cât pelicula prezintă mai mare interes pentru haitele care oricum habar n-au cine dracu’ e Refn sau confundă Drive cu Fast and The Furios, cu atât mai tare trebuie să eviţi zilele de week-end. Asta dacă nu cumva vrei să auzi discuţia dintre Gică și mândra lui Doina: “Vai dragă da’ nu puteau să pună și ei o Beyonce pe fundal?” sau “Iubi, dă și mie din nachos” – după care urmează o serie de nume de sfinţi, iar tu constaţi că ţi s-a umplut părul și gluga de la hanorac cu bucăţele de nachos în sos de brânză.

Apoi, pe la jumatea filmului se aude în crescendo o melodie dă haus frate! Adică mobilu’ unuia care stă cu cinci rânduri mai în spate. Și care nu cunoaște 1) butonul de silent; 2) noţiunea de a da reject. Nu. El răspunde: “Alo bă! ie…. is la film mă! Apăi nu știu mă…ceva cu unu care tăt împușcă, d’apăi nu înţeleg io nimnic mă…Eeee, nă lasă mă că tie sun io când gat. Sers!”. Sporadic se aud râsete în cele mai nepotrivite momente, comentarii infantile, pe lângă subiect.

Mai nou, la film, se discută planuri de vacanţă, liste de shopping se bârfesc verișorii și vecinii, controlorii de pe RATUC. Că deh! De ce să stai acasă sau în treaba ta, să îţi vezi de incultură, când poţi enerva la maxim câteva zeci de persoane care plătesc pentru un entertainment de calitate, nicidecum pentru un bilet la circ, în care capetele de afiș sunt gorilele!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută