Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cele mai savuroase preparate se servesc deasupra Sibiului!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cele mai savuroase preparate se servesc deasupra Sibiului! Share Cele mai savuroase preparate se servesc deasupra Sibiului!


Există un singur loc în Sibiu în care te poţi bucura de o mâncare excelentă şi în acelaşi timp poţi admira oraşul de la înălţime – restaurantul 585 Fusion.

Restaurantul este situat la etajul 11 al hotelului Golden Tulip Ana Tower Sibiu şi este unul dintre acele locuri în care dacă ai intrat o dată, cu singuranţă o să te întorci, atât pentru mâncare, cât şi pentru atmosfera plăcută, primitoare, pentru serviciul impecabil şi bineînţeles pentru a admira Sibiul prin cupola de sticlă.

Restaurantul poartă acest nume datorită celor 585 de metri altitudine deasupra nivelului marii şi „Fusion” reprezintă fuziunea între bucătăriile internaţionale şi multitudinea preparatelor care se găsesc în meniu. Cu preparate deosebite şi o selecţie de vinuri unică, 585 Fusion este locul perfect pentru o seară romantică sau pentru un eveniment, capacitatea restaurantului fiind de 170 de persoane.

După ce v-aţi aşezat la o masă eu vă recomand să bifaţi din meniu, în primul rând, pieptul de rață cu smochine care este o minunăţie. Pe un pat de piure de sfeclă roșie, este aşezat un delicios piept de raţă pregătit în ulei de trufe şi înconjurat de sote de ghebe, iar deasupra, pentru o savoare şi mai intensă, este completat cu smochine, sparanghel şi un sos delicios, ale cărui ingrediente le ştie doar bucătarul.

După ce ai servit o porţie s-ar putea să îţi faci un obicei săptămânal din a trece pe la restaurantul 585 Fusion. Dacă eşti mare amator de peşte, atunci sub nici o formă nu trebuie să pleci din restaurant fără să te bucuri de o savuroasă ceviche de lup de mare. Teoretic o salată, practic o binecuvântare pentru papilele gustative, ceviche conţine legume, lup de mare, ricotta, lime, icre negre și icre roșii și desigur, creveți.

La capitolul deserturi, restaurantul oferă preparate dulci pentru toate gusturile. Dacă comanzi o Panna Cotta cu ricotta, cu siguranţă nu o să te poţi limita la o singură porţie. De ce? Pentru că după primul strat de jeleu de căpşuni, urmează o cremă delicioasă de vanilie, întregită de un alt strat de cremă de ciocolată cu portocale, iar în vârf nelipsita frişcă.

Fie că sărbătoreşti o aniversare sau vrei să transformi o zi obişnuită într-o călătorie savuroasă deasupra Sibiului, dacă treci pe la 585 Fusion cu siguranţă o să pleci de acolo zâmbind.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută