Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Tărâmul visurilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tărâmul visurilor Share Tărâmul visurilor


**Tărâmul visurilor** este povestea lui Hushpuppy, o fetiță de șase ani care locuiește într-o comunitate izolată, separată de civilizație printr-un baraj care îi mărginește Universul: Bathtub / Cada. Hushpuppy locuieşte doar cu tatăl său, Wink, şi vede lumea ca un **puzzle imens**, format din bucăţi care se potrivesc perfect.

Tatăl ei o iubește, dar e sever cu ea, așa că Hushpuppy nu e o fetiță vulnerabilă, ci una care se poate descurca singură. Atunci când o **furtună dezlănţuită** ameninţă comunitatea în care trăieşte, iar tatăl ei se îmbolnăveşte subit de o maladie misterioasă, Hushppupy simte cum ordinea naturală a tot ceea ce iubeşte se destramă în jurul ei: toată natura o ia razna – temperaturile cresc mult, ghețarii se topesc, iar o armată de **creaturi preistorice** denumite aurochi se dezlănțuie.

Mica eroină încearcă din răsputeri să restabilească ordinea în oraşul care se scufundă, să-l ajute pe Wink şi să supravieţuiască unei catastrofe de proporţii **epice**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută