Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Blues ardelenesc cu Nightlosers

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Blues ardelenesc cu Nightlosers Share Blues ardelenesc cu Nightlosers


Nightlosers se întorc la Braşov, cu un nou album, „Cinste Lor”, deci blues ardelenesc autentic. Din ’94, nimeni nu a potrivit aşa de bine bluesul american şi folclorul ardelenesc .

Distracţia în concerte si reacţia publicului i-au ţinut împreună în toţi aceşti ani. Primul extras pe single este piesa „Hey Good Looking”, cu un videoclip pe măsură: „Țin minte bine ziua filmării, pentru că de cînd am fost pentru prima oară la târgul de la Negreni, prin ’90 sau ’91, îl aștept cu nerăbdare în fiecare an.

Așa a fost și în ’94, cînd am filmat materialul ăsta”- Hanno Höfer. Noul album este un tribut adus muzicienilor americani, compozitorii unor piese nemuritoare, interpretate de Nightlosers în manieră proprie: Mary Ann (R. Charles), Shake Rattle And Roll (Charles E. Calhoun), Hey Good Lookin’ (H. Williams). “Bluesul pe care îl cântă e superb, partea vocală complet autentică, oamenii ăştia chiar ştiu ce fac!”- Keith Shadwick , The Independent. www. nightlosers.ro

– Când: Vineri, 26 aprilie 2013, orele 20.00
– Unde: Rockstadt, Str. Lucian Blaga, Nr. 13
– Bilet :25lei

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută