Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ritmuri braziliere la Teatrul de Artă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ritmuri braziliere la Teatrul de Artă Share Ritmuri braziliere la Teatrul de Artă


Gabriela Costa canta si creeaza bijuterii. Canta de la 6 ani, atunci cand a si fost rasplatita cu primul premiu, iar de-a lungul timpului a colaborat cu muzicieni precum Alex Man, Istvan Gyarfas, Csaba Santa, Asztalos Zsolt, Pedro Negrescu, Tavi Scurtu, Valerio Scrignoli si Bogdan Plech.

„Sunt indragostita de armoniile si ritmurile muzicii braziliene, asezate frumos, calculate parca, predictibile si totusi mereu surprinzatoare, in care ma regasesc ca si cum le-as sti dintr-o alta viata… dar jazz-ul dezvaluie latura mea aventuroasa si sunt fericita atunci cand pot sa o explorez.” (Gabriela Costa)

Alex Man este chitarist de jazz, absolvent al Facultatii de jazz Richard Oschanitzky din cadrul Universitatii Tibiscus Timisoara si actual masterand la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, sectia Jazz. De-a lungul timpului a colaborat cu muzicieni precum Maria Raducanu, Sorin Romanescu, Eddie Neumann, si Luiza Zan, iar in prezent canta in noua formula Bega Blues Band.

Michael Acker este basist si contrabasist de jazz, activ de-a lungul timpului in mai multe formule alaturi de Mircea Tiberian, Luza Zan, Alex Man, Ana Maria Leonte, Aylin Cadir, Elena Morosanu, Petra Acker Trio sau formatiile The Others si Cuantune.

Dan Georgescu este tobosarul trupei rock byron, colaborand in trecut cu Sarmalele Reci (bass) si Alexandru Andries (bass, percutie).

Pe langa insemnatatea muzicala a intalnirii cu publicul, concertul „Ritmos do Brasil” din data de 20 aprilie mai are o semnificatie pentru muzicienii implicati: este pentru prima oara cand Gabriela Costa si Dan Georgescu, mama si fiu, urca impreuna pe aceeasi scena.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută