Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Alternosfera la Arenele Romane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alternosfera la Arenele Romane Share Alternosfera la Arenele Romane


Pentru evenimentul de la Arenele Romane, biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.myticket.ro, în magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului şi se vor putea achiziţiona până pe data de 24 mai 2013 la preţul de 25 lei. În seara evenimentului biletele se vor putea achiziţiona chiar din locaţia evenimentului la preţul de 30 lei.

Lansat de labelul Sphere Records, albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formaţiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic – „Virgula”, a fost lansată în luna octombrie a anului trecut. Dacă „Virgula” reprezintă miezul tripticului, atunci „EPIZODIA” este întregul din iraţional. Cel ce al treilea album va fi lansat până la sfârşitul anului.

Chintesenţa tripticului gravitează în jurul celei mai importante şi celebre constante matematice, PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorită relaţiei sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă şi univers. Conceptul EPISODIA îşi propune să devină inseparabil de ALTERNOSFERA şi universul său: publicul.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută