Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Făt-Frumos din Lacrimă la Grand Cinema Digiplex

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Făt-Frumos din Lacrimă la Grand Cinema Digiplex Share Făt-Frumos din Lacrimă la Grand Cinema Digiplex


Făt Frumos pleacă în lume, dornic de cunoaştere. Îl întâlneşte pe Împăratul cu care cândva se luptase tatăl lui, devin fraţi de cruce şi o descoperă pe prea frumoasa Ileana. Povestea continuă la Grand Cinema Digiplex, care îi poftește pe copii în minunata lume a teatrului și a poveștilor cu tâlc. Punerea în scenă a piesei va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 11.00.

Actorii din Făt Frumos din Lacrimă îi vor purta pe copii în fascinanta lume a basmelor, arătându-le că iubirea și prietenia adevărată înving orice obstacol. Grand Cinema Digiplex le dă micuților ocazia să învețe diferența dintre bine și rău într-un mod interactiv, prin teatru.

" "

Dramatizarea după basmul Făt Frumos din Lacrimă al lui Mihai Eminescu a fost realizată sub îndrumarea regizorului Izabela Oancea care joacă și rolul Mumei Pădurii și a Fetei genarului, iar restul personajelor sunt interpretate de Lucian Tatu, Luminița Volga, Mihail Anton și Mihai Păun. Cu ajutorul costumelor și a muzicii, actorii le vor prezenta copiilor aventurile lui Făt Frumos, ale Ileanei și a Împăratului, dar și pățaniile haioase ale personajelor fantastice care luptă de partea răului.

Așadar sâmbătă, 13 aprilie, copiii și părinții lor sunt așteptați să își petreacă o oră de basm în lumea minunată a lui Făt Frumos din Lacrimă, la cinematograful Grand Cinema Dgiplex din Băneasa Shopping City.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută