Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Café Crêpes Luceafărul Sandwiches – Experiență culinară unică în Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Café Crêpes Luceafărul Sandwiches – Experiență culinară unică în Sibiu Share Café Crêpes Luceafărul Sandwiches – Experiență culinară unică în Sibiu


Cine încearcă măcar o dată clătitele de la **Café Crêpes** Luceafărul,garantat le va ține minte o viață întreagă. Combinațiile de clătite pufoase cu amestecuri mexicane sau sosuri asiatice sunt unice și au o savoare aparte. Indiferent pe care o veți alege, un lucru e clar: nimeni nu se poate abține să mănânce doar o **clătită**.

Gândul mi-a rămas la **burrito**. Nu doar că este o raritate în Sibiu, dar gustul celui de la Café Crêpes Luceafărul îți rămâne în minte toată ziua. Este făcut din carne tocată rumenită, amestecată cu ceapă, boabe de fasole roșii, porumb pentru un pic de dulceață, dar și chilli pentru iuțeală.

Plus o pastă de tomate care vine ca un sos mai gros ce se potrivește la fix cu întreg amestecul. Aroma dată de combinația de carne tocată și chilli, învelită în blatul fin de clătită, este chiar delicioasă. Ca să nu mai vorbim că reprezintă un fel de mâncare sățios, care îți ține de foame mult timp. Am lăsat însă ce este mai bun la sfârșit, adică prețul de doar șase lei Cum spuneam și mai sus, nimeni nu se poate abține la doar unul. Lupta pentru cel mai bun preparat la Café Crêpes Luceafărul se dă între burrito și **clătita mexicană** cu sos teriyaki. Nu te poți decide cu una cu două.

Pot părea la prima vedere asemănătoare, însă gusturile sunt mult diferite. Clătita mexicană este făcută dintr-un amestec mexican de legume, cu ceapă alba, pastă de roșii, ouă, chilli și piept de pui. Sunt atât de multe ingrediente însă când muști din clătită se simt foarte bine toate gusturile și aromele.

Un deliciu… Nu în ultimul rând, când ajungeți pe strada Bastionului, la Café Crêpes Luceafărul, trebuie să încercați și clătitele cu piept de pui și sos brun asiatic. Toată lumea va zice că a mai mâncat piept de pui, însă combinația cu sosul brun asiatic este recomandată oricărui gurmand. Secretul este evident sosul, făcut din sos de soya la care sunt adăugate o serie de condimente pe care numai bucătarul le știe.

Iar cel mai frumos lucru este faptul că totul este preparat în fața clientului, din ingrediente proaspete. Poți savura clătitele fie pe terasa Luceafărul, fie în restaurantul aflat la doi pași. Și pentru că tot am amintit de restaurant, aici găsiți o mulțime de sandwichiuri şi vreo 30 de sortimente de pizza.
**Poftă bună!**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută