Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Hippie cu diamante

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hippie cu diamante Share Hippie cu diamante


La Reduta se împart pe 12 aprilie diamante „hippie”. Mike Godoroja&Blue Spirits ne prezintă „Hippie cu diamante”, spectacol concept, ce promovează albumul cu poeme de blues, simţite şi create în România ultimilor ani şi reprezintă nunta artei “notelor blue” cu o parte din poezia şi textele muzicii unei perioade din România optzecistă, care trăia întârziat spiritul hippie în cel mai real “underground” – a se întelege şi antipromovat şi hăituit – şi care exista printr-o generaţie fabuloasă.

Tot mai multe semnale ne vin astăzi din perioada “verii plină de iubire” a anului 1967 … atitudinea oamenilor de a nu fi indiferenţi în faţa nedreptăţilor , dorinţa de a se strânge laolaltă şi de a se ajuta reciproc , întoarcerea spre natură (Vama Veche, Roşia Montană, Gărâna ), prin actele de caritate făcute mai ales de către comunităţi de oameni simpli şi nu în ultimul rând prin întoarcerea spre cultură şi Dumnezeu ca un act de “deşteptare” şi de “insurecţie a spiritului”.

„Este doar o călătorie aidoma cu cea a vieţii în care, dacă deschidem ochii, vedem adevărurile în toată splendoarea lor şi frumosul în straiele lui de sărbătoare”- Mike Godoroja.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută