Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Atmosphere Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Atmosphere  Cafe Share Atmosphere  Cafe


Atmosphere’s Cafe, concepută ca și un lounge urban, incercă să ofere un loc potrivit pentru cei ce caută în miezul zilei un colț de liniște și relaxare. Interiorul locației oferă multiple spații de relaxare, în care poți sta de vorbă cu prietenii pe canapelele comode și primitoare, cu un design minimalist.

Atmosphere’s Cafe se deosebește prin stilul ei unic, design armonios al liniilor și cromatică rafinată, care te vor convinge ca este cel mai bun loc pentru o evadare din cotidian.Decorul și mediul elegant cu muzică de bună calitate și o mare varietate de băuturi și cocktail-uri, te fac să te simți în largul tau.

Cafeneaua este aranjată elegant, aerul general fiind unul distins, iar atmosfera este una relaxantă. Atmosphere’s Cafe dispune de climatizare a interiorului cât și de conexiune wireless pentru cei ce doresc să fie conectați online la business-ul lor. Lasă-te sedus de spațiul care îmbină eleganța unui loc de întâlnire al oamenilor de afaceri, cu amosfera caldă și romantică a timpului liber petrecut alături de prieteni sau persoana iubită.

Adresa: str. Decebal nr. 56 bis Brașov (pe alee)
Două intrări: din Traian 63 (lângă spălătoria Red Car Wash)
Intrare din Decebal 56 (lânga pensiunea Blaga)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută