Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Restaurant Shanghai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurant Shanghai Share Restaurant Shanghai


Știm cu toții faptul că bucătăria chinezească este una din cele mai aromate și inedite din lumea culinară, mixul de arome (iute-acrișor, dulce-picant etc.) conferind preparatelor chinezești unicitate și originalitate. Iubitorii bucătăriei chinezești se pot delecta cu cele mai savuroase mâncăruri tradiționale chinezești, servite zilnic în incinta restaurantului Shanghai.

Situat pe Calea Turzii la numărul 42, restaurantul Shanghai vă așteaptă cu cele mai spectaculoase arome speficice bucătăriei chinezești. Încă din 1998, anul în care restaurantul Shanghai și-a deschis pentru prima dată porțile, locația elegantă și rafinată, amenajată în stilul simplu, aproape minimalist al restaurantelor tradiționale chinezești, s-a impus cu ușurință pe piața restaurantelor clujene, pe de-o parte datorită servirii ireproșabile, dar mai ales prin calitatea și savoarea preparatelor cu specific chinezesc.

De la ciorbele fierbinți și gustoase la felurile principale din carne de pui (pulpă/piept de pui cu ghimbir, cu portocale sau arahide, pui Shanghai și sos chilli dulce – specialitatea casei), de rață (piept de raţă cu cinci arome), de porc (limbă de porc în sos Peking), vită (pulpă de vită în sos curry), pește (șalău în sos chilli cu usturoi), fructe de mare (creveți în sos chilli aromat, calamar rondele copt cu susan), preparate vegetariene sau pe plită încinsă, deserturi delicioase, opțiunile culinare ale Restaurantului Shanghai sunt extrem de variate!

Restaurant Shanghai

– Calea Turzii 42
– Tel: +40 264 442 027; +40 727 833 453
– www.restaurantshanghai.ro
– facebook.com/restaurantshanghai
– Orar: 12.00 – 24.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută