Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Au inceput pregatirile Distractis Show – Nemuricii!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Au inceput pregatirile Distractis Show – Nemuricii! Share Au inceput pregatirile Distractis Show – Nemuricii!


Pregatirile pentru cele trei reprezentatii **Distractis Show – Nemuricii** au intrat in linie dreapta, fostii membri Divertis declarandu-se mai mult decat entuziasmati de reintalnirea cu publicul roman intr-o sala de spectacol. Distractis Show – Nemuricii reprezinta reintoarcerea pe scena a celebrului grup umoristic, cele trei reprezentatii programate pe 31 martie, 6 si 7 aprilie fiind primele spectacole sustinute live dupa o pauza de peste 10 ani.

Vestea revenirii pe scena a celui mai cunoscut **grup umoristic** din Romania a fost primita cu deosebit entuziasm de catre fani, astfel ca prima reprezentatie live a show-ului va avea loc cu casa inchisa. Pregatirile propriu-zise pentru acest spectacol au inceput inca de anul trecut, cand cei opt membri Distractis au decis ca este momentul unei noi schimbari in cariera lor artistica.

Astfel ca dupa aproape 10 ani petrecuti pe micul ecran, Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Valentin Gora, Doru Parcalabu si Silviu Petcu au luat hotararea de a reveni la show-urile care i-au consacrat pe scena cu **Divertis**, aproape de cei care i-au transformat in cel mai iubit grup umoristic din Romania.

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută