Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Toulouse Café Braserie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Toulouse Café Braserie Share Toulouse Café Braserie


Toulouse Café Braserie a devenit în mai puțin de 2 ani un simbol culinar al rafinamentului și bunul gust. Situat în Piața Unirii la numărul 12, Toulouse Café Braseriese se adresează fumătorilor, două încăperi spațioase făcând parte din structura localului, prima dintre ele fiind perfectă pentru o întâlnire zgomotoasă, la o cafea sau un pahar de vin cu prietenii, cea de-a doua încăpere fiind partea de restaurant a localului.

Amenajat întrun stil unic, un mix între sobrietatea restaurantelor din secolul XIX și ospitalitatea specifică pub-urilor englezești, Toulouse Café Braserie este fără îndoială un spațiu versatil, unde poți la fel de bine să servești micul dejun sau să porți o discuție de afaceri la orele prânzului. În ceea ce privește preparatele culinare, Toulouse Café Braserie întrece așteptările celor mai pretențioși clienți, varietatea sortimentelor de mâncare, gustul inedit, atenția la detalii și savoarea deosebită a tuturor preparatelor din bucătăria internațională care vă așteaptă zilnic aici, transformă localul într-un punct de maximă atracție locaa orașului.

De la finger food la sandwichuri, de la salate la feluri principale (creveții prăjiți în foaie de orez, serviți cu sos de soia, lămâie și ardei iute sunt preferații noștri), de la supe la deserturi (Toulouse Special, adică o cremă fină de mascarpone, cu bezea crocantă și fructe de pădure trebuie încercată), totul este proaspăt și are o aroma aparte.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută