Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Imi place…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Imi place… Share Imi place…


Îmi place răcoarea dimineții și liniștea străzii Negoi, dimineața, pe la 8:00. Să văd copiii adormiți, duși în brațe la grădiniță. Îmi place Piața Mare complet pustie, la primele ore ale zilei. Piața Mare, învăluită într-o lumină caldă, noaptea târziu. Îmi place să râd de grupurile rătăcite de turiști străini care se învârt în cerc, în Piața Mică. Minipizza de la Doris.

Berea la Tango.Îmi place să dorm până la 10:00. Apoi să mai dorm o oră. Să nu trebuiască să fac nimic azi. Îmi place să am multe de făcut azi și să le fac pe toate. Și bine. Și repede. Îmi place când găsesc loc de parcare, din prima, în capătul străzii Mitropoliei. Când nu este deloc coadă la Banc Post-ul de pe Bălcescu. Când verific cardul și mi-au intrat banii. Când mă întâlnesc cu cineva de care îmi era dor, întâmplător, în față la teatru. Când merg la teatru cu cineva de care îmi era dor.

Când te sun și răspunzi din prima.Când mă suni, și n-am chef de tine, iar tu nu mai insiști. Când mă pierd în ochii tăi. Îmi place când treci pe lângă mine pe stradă și în urma ta rămâne un firișor de parfum. Când te sărut. Când uit de mine. Când îmi pun căștile și dau muzica la maxim. Când găsesc o piesă nouă. Când afară plouă și nu-mi pasă. Când afară e soare. Îmi place când răsare soarel peste lacul de la Avrig. Îmi plac după amiezile petrecute pe malul apei. Când se întunecă și trebuie să mă întorc acasă. Îmi place că mai sunt și zile frumoaseîn care multe îmi mai plac.

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută