Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Mărgineanu şi Canaf la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mărgineanu şi Canaf la Hard Rock Cafe Share Mărgineanu şi Canaf la Hard Rock Cafe


Cele două produse marca Protv au lansat sau readus la viaţă vedete ce astăzi ne încântă pe la televizoare. Acesta este şi cazul lui Margineanu care se află la cel de al treilea sezon “Las Fierbinţi”. Lumina reflectoarelor face să îl vedem pe aceaşi scenă cu nou întratul în showbiz Canaf. Cei doi vor concerta în zile diferite pe scena de la Hard Rock Café.

Săptămâna aceasta, **Mihai Margineanu** coboară direct de pe platourile de filmare pe scena din **Hard Rock Café**, pentru a îşi întâmpina fanii în dulcele stil propriu în cadrul unui concert exploziv ce va avea loc joi, 21 martie.

**Biletele VIP** s-au epuizat de ceva vreme aşa că fanii mai pot găsi bilete doar cu acces normal şi loc la masă inclus, la preţul de **60 de lei**, pe www.iabilet.ro (cu reducere), la Hard Rock Café şi în ziua concertului la intrare.

Sâmbătă, finalistul Vocii României, **Iulian Canaf**, soseşte alături de trupa sa, Excentric Band pentru a susţine un concert **în faţa fanilor săi bucuresteni**.. Ne aşteaptă un concert live plin de surprize şi charismă, cum ne-a obişnuit Canaf, deja un **trade-mark pe piaţa evenimentelor din România**.

**Biletele** costa doar **30 de lei** şi pot fi găsite pe www.iabilet.ro (cu reducere), la Hard Rock Café şi în ziua concertului la intrare şi includ loc la masă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută