Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Fashion Design Workshop, atelierul propriei tale colecţii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fashion Design Workshop, atelierul propriei tale colecţii Share Fashion Design Workshop, atelierul propriei tale colecţii


Moda a devenit grea de înţeles şi pentru cele mai active persoane la shoping. În ultima vreme s-a transformat dintr-o opţiune, o alegere făcută la răsfăţ, într-o **necesitate a femeii moderne**. De aceea se impune să cunoaştem mai multe despre cum se ajunge de la o simplă schiţă la o întreagă colecţie de haine.

Avem ocazia să înţelegem cum linile şi cusăturile pot face dintr-o bucată de material o rochie simplă de vară. Cei de la **Attitude Art School** ne propun ca imaginaţia noastră să fie limita. De la un simplu papion la croiul unui costum bărbătesc de gală, **totul se află la vârful creionului nostru**.

" "

Organizatorii ne asigură că sâmbătă, **23 martie**, de la ora 11:00, vom învăța cum să schițăm rapid propria colecție de modă sub îndrumarea lui Costin Benescu. **Fashion Design Workshop** este un atelier ce ne pune să ne imaginăm îmbrăcaţi în haine pe care nu le găsim în magazin. Ce poate fii mai provocator pentru o femeie ce se vrea cu un stil vestimentar aparte? Ei bine, poate doar să îşi vadă modelele în vitrina unei galerii de modă.

Nimic nu este prea sus, prea mare sau imposibil. Microbul modei se prinde uşor, mai ales dacă întâlneşti oameni pasionaţi. Organizatorii au încredere în **Costin Benescu** că este omul care poate să îţi transmită atâta încredere şi energie, încât de mâine să te apuci de design vestimentar.

La acest workshop vei învața etapele realizarii unei schițe de modă în tehnica rapida a creioanelor acuarelă cât și elementele de bază în realizarea unei colecții de modă. Scopul acestui workshop este să ajute participanții să înțeleagă importanța documentării, anatomiei artistice, compoziției, culorii, studiului materialității cât și a **detaliilor tehnice**.

Benescu Costin s-a născut în 1983 la Buzău, a terminat Fashion Design la București în 2006, a lucrat în gaming, animație și character design la Gameloft, American Greetings, Namco Bandai și King.com. Din 2005 a participat la numeroase târguri de fashion, vintage și bijuterii cu accesorii, genți, toyz și diverse nebunii lucrate manual din materiale reciclate. E pasionat de **narațiunea vizuală de calitate** în orice formă: toy design, comics, animație, filme, jocuri etc.

Pentru unul din cele **14 locuri** disponibile te poți înscrie până vineri, 22 martie, la numărul de telefon 0742 21 95 99 sau pe adresa inscriere@attitudeballet.ro. **Costul atelierului** este de 100 de lei și, ca de obiecei, toate materialele sunt incluse.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută