Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

The Human Body, vânzări record

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Human Body, vânzări record Share The Human Body, vânzări record


În doar două zile de la punerea lor în vânzare, biletele în avans pentru acest eveniment produs de Gforce Exhibitions, (cu **20% reducere**) s-au epuizat, un adevărat **record pentru piața expozițională locală**.

În urma reacţilor apărute în rândul societăţii legate de expoziţia de neobişnuită de la Muzeul Antipa, Sabrina Sheehan, PR **GForce Exhibitions** face următoarele precizări: „Este întotdeauna dezamăgitor când astfel de scrisori sunt scrise fără investigații prealabile. Ne aduce aminte de experiența cu care Muzeul de Știință și Industrie din Tampa, Florida s-a confruntat în momentul în care o agenție guvernamentală din Florida a încercat să închidă expoziția. Consiliul de administrație al muzeului a susținut organizatorii, luptând pentru **drepturile cetățenilor** și accesul la educație prin intermediul expoziției. Succesul demersului s-a măsurat concret în mai mult de 600.000 de vizitatori”.

" "

Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în orașe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava.

Expoziția **”The Human Body”** îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o șansă unică de a-și privi organismul prin ochii unui chirurg și de a “experimenta” o incursiune vizuală în interiorul său.

Nu în ultimul rând, scopul expunerii este și acela de a-i determina pe vizitatori să-și respecte și **să-și îngrijească organismul**, acordând atenție felului în care aleg să trăiască.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută