Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Pop Art, workshop decoraţiuni interioare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pop Art, workshop decoraţiuni interioare Share Pop Art, workshop decoraţiuni interioare


Pop Art, stilul atât de apreciat al anilor ’50 – ’60, asociat în întreaga lume cu numele artistului Andy Warhol, a revenit în forță în designul interior contemporan. Acesta fascinează prin îmbinarea psihedelicăși îndrăzneață a culorilor și aduce **o notă de prospețime** și optimism în orice casă.

Dacă dorești să-ți decorezi locuinţa într-un stil plin de viață, dinamic și extremde în vogă în designul contemporan, poți învăța cu ajutorul artistului plastic **Raluca Nedelcu**. Acesta te aşteaptă sâmbătă **16 martie**, începând cu ora 11.00, la **Attitude Art School** (str. Emil Balaban nr 6).

La acest workshop vei învăța **să conturezi o imagine în stil Pop Art**, să armonizezi culorile pentru a obține efecte diferite și să realizezi dialogul dintre umbră și lumină prin nuante, pentru a reda profunzimea și expresivitatea picturii tale.

Ai ocazia să realizezi un tablou Pop Art pe pânză, de la A la Z și să pleci după o zi de workshop atât cu **o amintire plăcută** cât și cu un obiect decorativ care îți va lumina încăperea și sufletul.

**Înscrierile** sunt deschise până vineri, **15 martie**, iar costul atelierului este de 100 lei. Vă puteți rezerva un loc la tel 0742219599 .

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută