Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Eveniment avanpremieră festivalului de jazz în Biserică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Eveniment avanpremieră festivalului de jazz în Biserică Share Eveniment avanpremieră festivalului de jazz în Biserică


**Jazz in church**, primul festival de jazz ȋn biserică este deja **sold out**! Organizatorii se bucură de interesul publicului pentru acest festival şi pregătesc câteva surprize ȋn cadrul Festivalului ce ȋncepe pe **21 martie**

♫ Miercuri, 20 martie, ȋn deschiderea primei ediţii a festivalului Jazz in church, Green Hours vă invită la un concert extraordinar **Nik Baertsch** (Fender Rhodes) şi **Sha** (clarinet bas).

Nik Baertsch şi Sha, parte al grupului Zen-funk Ronin, care în 2010 deschidea a 2-a ediţie a Green Hours International Jazz Fest, vor performa în **Green Hours 2** (la bazinul Dinamo) miercuri, **20 martie**, de la **ora 20.30**.

Evenimentul contituie un preview al festivalului Jazz in church, dar şi un act de susţinere al **Green Hours** de către cei doi mari muzicieni elveţieni, împreună cu asociaţia Jazz.ro.

Biletele vândute pentru concertul din 20 martie vor ajunge în **“fondurile de rezistenţă”** ale entităţii culturale şi artistice Green Hours, condusă de directorul Voicu Rădescu. **Biletele** costă 30 lei. Rezervări la concerte@greenhours.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută