Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cinema Studio, proiecţii suplimentare pentru Poziţia copilului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cinema Studio, proiecţii suplimentare pentru Poziţia copilului Share Cinema Studio, proiecţii suplimentare pentru Poziţia copilului


După ce, timp de o săptămână, a fost luat cu asalt de publicul bucureștean, **Cinema Studio** a luat decizia de a organiza o serie de proiecții speciale, în afara programului obișnuit, ale filmului „Poziția copilului” în regia lui Călin Peter Netzer.

Decizia a fost luată de conducerea cinematografului în urma numărului mare de cereri venite din partea publicului. Filmul premiat cu Ursul de Aur va rula în acest weekend cu subtitrare în limba engleză, sâmbătă și duminică, **16-17 martie**, de la ora **22.00**, și miercuri, **20 martie**, de la aceeași oră.

Spectatorii din București vor avea ocazia să-i întâlnească pe actorii și realizatorii filmului „Poziția copilului” marți, **19 martie**, de la 19:00, la **Cinemateca Union**. Producătoarea Ada Solomon, actorii Luminița Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu și Adrian Titieni vor răspunde întrebărilor celor prezenți în sală la finalul proiecției. Trofeul **Ursul de Aur** va mai face o oprire tot în Capitală, joi, 21 martie, la **Noul Cinematograf al Regizorului Român**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută