Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Iron Maiden îşi lansează propria bere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Iron Maiden îşi lansează propria bere Share Iron Maiden îşi lansează propria bere


Berea a fost **testată chiar de liderul trupei**, Bruce Dickinson, care s-a asigurat că este “perfectă”, informează contactmusic.com. Mare iubitor de bere, Bruce s-a declarat mai mult decât încântat atunci când a aflat de propunerea ca trupa lui să aibă o bere care să o reprezinte.

“Sunt fan de o viaţă al acestei licori; am crezut că am murit şi am ajuns în rai când am fost întrebaţi dacă vrem să avem propria bere. Trebuie să mărturisesc că am fost foarte tensionat – Robinsonii sunt singurii pe care i-am avut la audiţii **în ultimii 30 de ani**. Prin magie au creat o armonie de arome şi texturi căreia i-au dat numele Trooper. O iubesc”, a spus Dickinson.

Pe **eticheta sticlelor** se va afla mascota trupei, Eddie, îmbrăcată într-o costumaţie militară britanică din secolul al XIX-lea şi purtând în mâini un paloş şi steagul unionist, aceeaşi imagine care a fost folosită pe **coperta single-ului**.

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută