Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Am văzut: Capcana

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Am văzut: Capcana Share Am văzut: Capcana


Acolo unde sunt gloanţe oamenii se grăbesc să spună că e vorba de un film de acţiune. Şi dacă ar fi aşa, atunci **Capcana-Snitch** m-a făcut să fiu fan al genului. Departe de duritatea caracteristică personajelor din astfel de producţii, protagoniştii se arată umani pe întreaga peliculă. Într-o pantă ce alunecă mai curând spre dramă, filmul dezvăluie stările emoţionale complexe ale unui tată ce îşi vede fiul condamnat la închisoare.

Un tânăr acceptă naiv să îi vină acasă un pachet cu droguri. Totul rezultă să fie o înscenare din parte celui mai bun prieten, un traficant de droguri care, pentru a-şi reduce din pedeapsă, îi ajută pe poliţişti să prindă un alt mebru al reţelei. Trebuie spus că filmul prezintă **un caz real**. Filmul nu face decât să ghicească prin ce au trecut protagoniştii acestei glume din partea destinului. Emoţionant până la stadiul în care să te facă să te revolţi, pelicula ne ţine încordaţi în incercările tatălui (jucat de **Dwayne Johnson**) de a-l aduce pe băiat acasă.

John, părintele în cauză, porneşte într-o **misiune sub acoperire** în cadrul departamentului de narcotice pentru a-şi elibera fiul arestat pe nedrept. Întreaga operaţiune este prezentată în strânsă legătură cu planul emoţional. Aflăm la fiecare pas, treptat, care sunt emoţile personajelor şi ce urmează sau ce e posibil să se întâmple. Cu suficinete cadre în care un iubitor al secvenţelor violente ar spune că se trage de timp, acţiunea nu este diluată, ci una care merge în profunzimea faptelor.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută