Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Diana Krall revine la Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Diana Krall revine la Bucureşti Share Diana Krall revine la Bucureşti


Diana Krall revine pe 30 iunie la Bucureşti, la Sala Palatului, într-un concert de promovare al celui mai recent album al său, „Glad Rag Doll”.

Americanca Diana Krall a vândut peste **6 milioane de albume** în Statele Unite și peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiştilor jazz ai ultimului deceniu.
Este unul dintre cei mai bine vânduţi artisti ai timpului ei şi singura cu opt albume ce au debutat pe poziţii fruntaşe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares **două premii Grammy** și opt premii Juno, nouă Discuri de Aur, trei de Platină, şi şapte cotate Multi-Platină.

**„Glad Rag Doll”**, cel mai recent album al său, s-a lansat la finele lui 2012, în octombrie. Discul se dezvăluie ascultătorului în acel moment remarcabil când timpul dispare, şi muzica, legănatul, balansul și tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor și regret..

Diana Krall a colaborat cu designerul de costume **Colleen Atwood**, deţinător al unui Academy Award, şi cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de **imagini frapante** pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston asupra fetelor Follies Ziegfeld din anii ‘20.

Pe **30 iunie**, accesul în sală va fi permis începând cu **ora 19.00**, iar spectacolul va începe la ora 20.00. **Biletele** intră în vânzare de joi, 14 martie, şi sunt disponibile la preţurile de 450 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sau 100 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim în perioada 14 – 20 martie inclusiv, toate biletele, cu excepția categoriei VIP, au 10% discount (360 lei, 270 lei, 225 lei, 162 lei, 117 lei și 90 lei).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută