Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Allan Pease vine la seminarului „How To Be A People Magnet”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Allan Pease vine la seminarului „How To Be A People Magnet” Share Allan Pease vine la seminarului „How To Be A People Magnet”


Transilvania Business Seminars, brand naţional în organizarea de evenimente business, organizează pe **27 martie 2013**, la **Cluj-Napoca**, cel mai important eveniment de business al anului din Transilvania. Evenimentul va avea loc la **Grand Hotel Italia**, începând cu ora **8.00**.

Conferinţa de business a **Transilvania Business Seminars** se intitulează **„How to be a people magnet”** şi îl va avea ca invitat special pe **Allan Pease**, cel mai mare specialist în comunicare și în limbajul trupului şi unul din **cei mai râvniți speakeri ai lumii**.

" "

**Tehnicile de vânzare și de comunicare** pe care le predă Allan Pease au condus afaceri mici, de familie, la multinaționale. Considerat **cel mai dorit consilier pe comunicare** al vedetelor, Allan este autor al **10 cărți** care au ocupat numărul 1 la categoria bestsellers și a altor 18 cărți care fac parte din top 10 bestsellers, lucrările lui fiind traduse în **53 de limbi**.

În urma evenimentului, **participanţii** vor ştii cum să creeze o impresie puternică şi de durată, cum să întoarcă, fără efort, în favoarea lor, orice situaţie, cum să susţină cele mai bune prezentări şi conversaţii sau cum să vândă mai mult folosind **tehnici eficiente de comunicare**. Cu alte cuvinte, cei ce vor fi prezenţi la eveniment vor învăța cum să devină adevăraţi **„magneţi”** de oameni.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută