Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Maşina ta are nevoie de un specialist

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Maşina ta are nevoie de un specialist Share Maşina ta are nevoie de un specialist


În lumea celor care fac lucrurile să se intample, ar fi fost imposibil sa nu-l remarci pe Steve Jobs, cel ce a fost antreprenorul și cofondatorul uneia dintre cele mai prestigioase companii de înaltă tehnologie. În același timp, tot el este cel care spunea cândva că oamenii cu pasiuni pot schimba lumea. Ar fi minunat să putem schimba lumea în bine cu fiecare pasiune pe care o dezvoltăm cu grija, însă mai la îndemână este să ne bucurăm de ele și să le creștem cu dedicare.

Dacă printre pasiunile tale se regăsesc mașinile, îți vom spune unde și cum să te îngrijești de mașina ta cu mult profesionalism și cu cea mai mare încredere.

Timas.ro poate fi partenerul tău de încredere de [vânzari auto în Bucuresti]( http://www.timas.ro/masini-noi.html), noi sau rulate, inspecţii [ITP în Bucureşti]( http://www.timas.ro) sau service autorizat R.A.R. cu servicii precum mecanică, tinichigerie, vopsitorie, electronică auto, tahografe, geometrie roţi, dar și piese de schimb de pentru o gamă largă de mărci de autoturisme, autoutilitare și camioane.

Business-ul funcționeaza după principiul clientului mulțumit, astfel aprecierea din partea celor care folosesc serviciile Timas este unul dintre cele mai importante direcții ale echipei. Pentru acest lucru se dezvolta parteneriate solide, de lungă durată, bazate pe corectitudine si standardul înalt al produselor și serviciilor oferite.

Vizând calitatea si câștigarea încrederii, specialiștii Timas și personalul tehnic își propun să abordeze cu grijă si pricepere la standarde ultramoderne fiecare autoturism ce ajunge sub supravegherea lor, tratând cu atenție fiecare problema care le este adusa la cunoștință.

Setează-ți singur valorile si așteptările când vine vorba de calitate și permite-ți ce e mai bun. Ca să te convingi singur că echipa Timas este nevoia ta de exigență, serviciile lor îți stau la dispoziție din momentul în care termini de citit acest mic manifest al lor onest evaluat și sperăm noi, bine direcționat către toți posesorii de autoturisme, autoutilitare si camioane dar și către cei care își doresc servicii de calitate în acest domeniu.

Powered by [Seomonitor](http://www.linkedin.com/company/seomonitor)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.