Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Şcoala de vară pentru copii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Şcoala de vară pentru copii Share Şcoala de vară pentru copii


Pentru copiii ce sunt fascinaţi de cărţile de aventură şi visează să traiască chiar ei experienţe ca **Robinson Crusoe** sau **Huckleberry Finn**, s-a inventat scoala de vară **„English Adventure”**, organizată de **Shakespeare School**, în care aventura se îmbină cu învăţarea limbii engleze şi cu dezvoltarea personală.

Copiii au parte de distracţii cum nici nu au visat şi **învaţă să respecte natura** şi să se descurce în **situaţii limită**. „English Adventure” le dezvolta abilităţile de comunicare şi de mişcare şi ei devin mai **curajoşi**, mai **răbdători** şi mai **responsabili**, adevăraţi luptători.

Fără calculator şi telefoane mobile, **rupţi de tehnologia** care ne acaparează tot mai mult, copiii au parte de cea mai tare aventură şi nenumărate suprize, alături de mult sport şi distracţie. Şcoala de vară este organizată în satul de vacanţă **Fraţii Jderi – Utopia Verde** de pe **Valea Lotrului**, un paradis plin de verdeaţă.

**”În natură, prin corp, pentru minte”** este motto-ul şcolii de aventură, iar valorile promovate aici sunt naturaleţea, simplitatea şi echilibrul. **Shakespeare School** îi invită pe copii să prindă **curaj** şi să îşi **perfecţioneze limba engleză** la „English Adventure”. Pentru mai multe detalii despre şcoală de vară şi înscrieri puteţi accesa [site-ul oficial](www.shakespeare-school.ro).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută