Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Primul bar dedicat exclusiv cocktail-urilor Bols

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Primul bar dedicat exclusiv cocktail-urilor Bols Share Primul bar dedicat exclusiv cocktail-urilor Bols


**Lucas Bols** este cea mai veche companie de băuturi distilate din lume şi a lansat **miercuri, 27 februarie**, **Bols Bar**, primul bar dedicat exclusiv cocktail-urilor Bols, la etajul 1 al cafenelei **Van Gogh**.

**Barmanii** pot recomanda clienţilor atât **cocktail-uri alcoolice** şi **non-alcoolice clasice**, precum **Raspberry Daiquiri, Cosmopolitan, Caipirinha, Green Apple** cât şi reţete originale, cum ar fi: **Blue Kamikaze** şi **P.S. I love you**. Vedeta serii a fost **Hugo**, un cocktail fresh, preparat cu Bols Soc, Prosseco, mentă proaspătă, gheaţă şi lime.

**Casa Bols** a fost fondată în **1575** şi este cea mai veche distilerie olandeză încă în funcţiune. Bols este cunoscut în mai mult de **110 ţări** din lume pentru băuturile sale, iar Lucas Bols deţine cea mai cuprinzătoare bază de date de cocktailuri din lume, disponibilă [online](http://www.bolscocktails.com/), unde puteţi alege între **18 mii de reţete**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută