Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Fata babei şi fata moşului spusă altfel

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fata babei şi fata moşului spusă altfel Share Fata babei şi fata moşului spusă altfel


Cine nu a auzit măcar o dată în copilărie povestea cu cele **două fete**, cea a **babei, urâtă** şi **răutăcioasă** şi cea a moşului, **bună** şi **milostivă**? Cu cele trei încercări la care sunt supuse si pedeapsa primită în final de fata babei?

Dar cine s-a gândit că povestea clasică poată fi spusă şi altfel, **cu multă muzică, dans** şi **voie bună**, cu personaje jucăuşe şi costume ingenioase, cu participarea copiilor şi a părinţilor din sală?Cine a mai fost la spectacolele susţinute de **Teatrul Zurli** ştie că cei mici devin personaje si se implică activ în spectacol. Cântă, dansează si ajută la finalul fericit al poveştii.

**Duminică, 10 martie, Teatrul Zurli** aşteaptă toţi copiii să îşi aducă părinţii la o adaptare plină de umor a poveştii **Fata babei şi fata moşneagului**, pusă în scenă la **Clubul Ţăranului**, din cadrul **Muzeului Ţăranului Român**. Pretul unui **bilet** este de **10 lei** pentru copii si **15 lei** pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de **rezervare** prealabilă la numărul de telefon 0728. 295. 872.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută