Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Killing Time vine la KINObservator

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Killing Time vine la KINObservator Share Killing Time vine la KINObservator


**Sala Union a Cinematecii Române** găzduieşte proiecţia filmului **Killing Time**, una dintre cele mai importante producții independente autohtone. Evenimentul va avea loc **miercuri, 6 martie**, de la **ora 19.00**, iar producţia va fi urmată de o discuţie la care vor participa regizorul, scenaristul şi actorul **Florin Piersic Jr**.

Cel de-al șaselea eveniment din cadrul **KINObservator**-ului, program organizat de **Arhiva Naţională de Filme Cinemateca Română** în colaborare cu revista **„Observator cultural”**, este al doilea din 2013, după cel dedicat filmului **Rocker** de Marian Crișan.

Povestea filmului începe când doi asasini plătiți își așteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea crește. Glumițele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin amenințări. Va curge sânge.

**Killing Time** este al treilea lungmetraj realizat independent de regizorul, scenaristul și actorul Florin Piersic Jr., după **Fix Alert (2005)**,distins cu **Premiul special al juriului la festivalul B-Est** și cu premiul pentru **Cel mai bun film experimental la Premiile UCIN** și **Eminescu versus Eminem (2006)**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută