Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

incubator107 Braşov: locul în care pasiunile prind viaţă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii incubator107 Braşov: locul în care pasiunile prind viaţă! Share incubator107 Braşov: locul în care pasiunile prind viaţă!


incubator107 este locul în care oricine poate învăţa pe oricine orice. Oameni pasionaţi de domeniul lor de lucru sau cu diverse hobby-uri, devin meșteri în proiect și susțin ateliere de învățare prin modalităţi practice.

La fiecare început de lună, organizăm Nocturna, în cadrul căreia meşterii îşi prezintă atelierele, iar artiştii locali se promovează printr-o serie de manifestări artistice (concerte, dueluri de artă, expoziţii de artă și de handmade).
Din octombrie 2012, când am ieșit din ou și până acum, incubator107 înseamnă la Braşov: 5 Nocturne lunare cu diverse tematici, peste 50 de ateliere și peste 1500 de participanți la evenimente.

Primăvara aceasta, vă întâmpinăm cu ateliere colorate şi pline de viaţă la ceainăria Ceai et caetera, dar și în alte câteva locuri: „Atelier de detoxifiere şi slăbire cu sucuri de fructe cu Victor Oşorhan”, „Atelier de sculptură tradiţională cu Ștefan Doru Moscu”, „Atelier de Street Workout cu Mircea Sglimbea”, „Atelier de arhitectură cu Rareş Drăgoiu”, „Atelier de Improvizaţie teatrală cu Alecs Vereş”.

Păstrăm legătura și formăm o comunitate de oameni frumoși și pasionați: www.facebook.com/Incubator107Brasov și www.brasov.incubator107.com.

Cu mare drag, vă aşteptăm la evenimentele incubator107 Braşov!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută