Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Chris Norman revine în Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chris Norman revine în Bucureşti Share Chris Norman revine în Bucureşti


**Chris Norman**, vocea hiturilor Living Next Door to Alice, revine în România în toamna acestui an, pentru a concerta pe **13 octombrie** la **Sala Palatului** în **București** și în **Cluj-Napoca** la **Sala Sporturilor „Horea Demian”** pe **15 octombrie//. Artistul britanic va fi acompaniat de un ansamblu de muzicieni germani.

Crescut într-o familie de artiști, Chris Norman a ajuns pentru prima dată pe scenă la trei ani, iar la șapte ani a primit prima chitară. În școala generală din orașul natal Bradford i-a cunoscut viitorii membrii **Smokie: Alan Silson** și **Terry Uttley**.

Trupa a evoluat sub diverse nume, până când în **1974** s-au numit **Smokie** lansându-și primul album, **Pass It Around**, în **1975**. La scurt timp a urmat celebrul single **Living Next Door to Alice**, iar în 1978 Chris Norman s-a afirmat și în afara grupului alături de **Suzi Quatro**.

**Biletele** costă între **80** şi **250** lei și sunt disponibile în reţeaua [Eventim](http://www.eventim.ro/ro/bilete/chris-norman-la-bucuresti-sala-palatului-306605/event.html) şi la Sala Palatului. Primele **1.000** de bilete oferite spre vânzare sunt **reduse** cu 20% până pe **8 martie**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută