Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ateliere de dans gratuite

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ateliere de dans gratuite Share Ateliere de dans gratuite


Compania de dans modern **Battery Dance Company din New York** susţine **gratuit** ateliere de dans modern în perioada **16 – 20 martie 2013** la **WASP – Working Art Space and Production**. Atelierele de dans se vor concretiza într-un spectacol final, care va avea loc împreună cu dansatorii trupei americane, pe **21 martie**, ora **18:30**, la **Palatul Copiilor**.

**Ambasada SUA** la Bucureşti si **Asociatia 4Culture** cer ca doritorii, tineri interesaţi de dansul modern, să îşi anunţe intenţia de înscriere până la data de **8 martie 2013** la urmatoarea **adresă** de e-mail: coordination@4culture.ro. Sunt disponibile **20 de locuri**. Vor avea prioritate elevii şi studenţii.

Sunt şi câteva condiţii de admitere: candidaţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între **14-23 ani**, să aibă o **bună condiţie fizică** şi să fie cunoscători ai limbii engleze. Pe de altă parte, participanţii trebuie să aibă determinarea de a participa la toate atelierele şi să participe la **spectacolul final**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută