Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Turneu de tenis de masa în scop caritabil

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Turneu de tenis de masa în scop caritabil Share Turneu de tenis de masa în scop caritabil


Vineri și Sâmbătă, **1 si 2 Martie 2013**, va avea loc la Top Tennis Arena a patra ediție a turneului de tenis de masa HOSPICE, cel mai mare de acest gen din România, care are ca scop strângerea de fonduri pentru îngrijirea copiilor și adulților cu boli incurabile, pacienți ai Fundației Hospice Casa Speranței.

Vineri de la **ora 18.00** sunt aşteptate și celebrități și personalități din lumea sportului precum: Otilia Bădescu, campioana europeană la tenis de masă, prezentatoarea TV, Adelina Pestrițu, actorul Paul Ipate și prezentatorul Radio Heart, Bogdan Miu.

La startul acestei competiții, se vor alinia **32 de echipe**, reprezentante ale unor companii de top din România. Fiecare companie a înscris un număr de 4 jucători de tenis din rândul propriilor angajați, făcând o donație minimă de 300 de euro pentru pacienții Hospice Casa Speranței.

În prima zi de la **ora 17.00** va începe competiția de Dublu la care vor lua parte 32 de echipe a câte 64 de jucători și Sâmbătă de la ora 9.00 se desfășoară proba de simplu la care participa 64 de jucători.

Toate fondurile care vor fi strânse în urma participării la acest eveniment vor fi direcționate către **Hospice Casa Speranței**, organizatie non-profit care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli nevindecabile în stadii avansate și terminale din Brașov, București, Fagaraș și Zărnești.

Mai multe informații despre Hospice si evenimentele de strângere de fonduri derulate sunt disponibile la www.hospice.ro .

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută