Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Joker – confirmat la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Joker – confirmat la B’ESTFEST Summer Camp 2013 Share Joker – confirmat la B’ESTFEST Summer Camp 2013


B’ESTFEST Summer Camp confirmă un nou nume, de această dată fiind rândul DJ-ului de origine britanică **Joker** să se alăture artiştilor anuntaţi deja în programul festivalului pentru ediţia 2013. Mai mult decât atât, prima zi de primăvară aduce şi alte veşti bune pentru toţi fanii evenimentului, de vineri urmează să fie disponibile biletele de o zi şi voucherele de camping pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 ce se va desfăşura în perioada **5-7 iulie**, în cadrul B’ESTFEST Park – Bucureşti, Tunari.

La doar 22 de ani, Joker este unul dintre cei mai promiţători DJ si producători britanici, muzica sa fiind un amestec inovator de influenţe grime si **dubstep**. Show-urile sale au devenit rapid atracţia unor festivaluri precum Lockdown (Olanda), Outlook (Croatia), Dour (Belgia) sau EXIT (Serbia), urmând ca anul acesta tânărul DJ să mixeze şi în Dance Arena la B’ESTFEST Summer Camp, pe 5 iulie. Joker se alătură aşadar celorlalţi artişti confirmaţi până acum în programul festivalului din acest an, respectiv Tiamat (5 iulie), Noisia (6 iulie), Chase and Status live, Enter Shikari, Soilwork, Friction (7 iulie), alte nume urmând a fi anunţate în curând.

Veştile bune nu se opresc aici, astfel că odată cu prima zi de primăvară, fanii **B’ESTFEST** vor putea achiziţiona biletele pentru o zi de festival la doar **70 de lei**! Preţul este valabil pentru toate biletele achiziţionate până la data de 31 iunie, urmând ca în perioada **1-7 iulie** biletele sa fie disponibile la **preţul** de 99 de lei în reţeaua magazinelor de specialitate, precum şi la casa de bilete amenajată la intrarea în cadrul **BESTFEST Park** pe durata festivalului. Abonamentele vor rămâne la preţul din perioada **early bird**, respectiv 150 de lei, până la data de 31 iunie, în intervalul 1-7 iulie fiind disponibile la preţul de 199 de lei.

Biletul de o zi asigură intrarea în zona de festival **o singura dată**, însă cei care doresc să poata întra şi ieşi de mai multe ori din B’ESTFEST Park îşi pot face un **upgrade** la bilet direct in ziua evenimentului, de la poartă, achitând încă 20 de lei.
Pentru cei interesaţi de camping în B’ESTFEST Park, este necesară achiziţionarea unui voucher de camping, disponibil la preţul de 20 de lei până la data de 31 iunie, respectiv 40 de lei dacă este achiziţionat în perioada 1-7 iulie.

Abonamentele pe toate cele trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singură zi (70 RON) şi voucherele de camping (20 RON) se găsesc atât online pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi librăria Mihai Eminescu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută