Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2013
Arhiva Zile si Nopti

Gala Akcees, şansa tinerilor antreprenori

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gala Akcees, şansa tinerilor antreprenori Share Gala Akcees, şansa tinerilor antreprenori


**Hotel Intercontinental** a găzduit vineri, 22 februarie, evenimentul aniversar al Akcees, seară de gală care a adus împreună peste 200 de invitaţi: antreprenori şi investitori de succes, reprezentanţi ai unora dintre cele mai importante companii din România, jurnalişti, tineri antreprenori şi alumni Akcees. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul **Ambasadei Marii Britanii** în România şi s-a bucurat de prezenţa Alteţei Sale Regale Principele Nicolae al României.

5 proiecte şi peste 35 de zile de eveniment. Peste 50 de parteneri. 664 de participanţi selectaţi din 1828 de aplicaţii. 818 apariţii în presa din România. O comunitate de peste 3500 de membri, tineri pasionaţi de antreprenoriat care îşi doresc să pornească la drum pe cont propriu. Rezultatele vorbesc de la sine la finalul primului an de activitate al Akcees, organizaţie care îşi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor.

Gazdele evenimentului au fost Şerban Mogoş şi Irina Scarlat, Co-Fondatori Akcees, care au întâmpinat invitaţii şi au moderat întregul eveniment. Seara a debutat cu un mesaj din partea Adelei Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale, care a vorbit despre importanţa pasiunii pentru transformarea viselor în realitate. A continuat Andrei Pitiş, Preşedinte ANIS (Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii), antreprenor şi investitor român, care le-a expus tinerilor prezenţi motivele pentru care nu trebuie să devii antreprenor.

Poveştile de succes ale tinerilor antreprenori şi **alumni Akcees** stau drept mărturie pentru calitatea proiectelor dezvoltate şi impactul pe care acestea îl au asupra participanţilor. Invitaţii la evenimentul aniversar al Akcees au avut ocazia să cunoască parcursul profesional a trei tineri de succes: Ana Maria Constantinescu (alumni şi Community Manager Akcees care pune în prezent bazele propriei afaceri), Denis Todirică (fondator Glazeon şi câştigător al Startup Chile) şi Vlad Tudose (absolvent al şcolii de antreprenoriat Start Me Up şi fondator Puzzled.by, start-up care a primit recent o finanţare de $50 000).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută